Több ezren voltak a Kertvárosi Majálison

Május 1-jén a Jobbik kivételével az összes párt képviseltette magát a Kertvárosi Majálison az Erzsébetligetben.

Több ezren látogattak el az Erzsébetligetbe, hogy a munka ünnepét a családdal együtt ünnepeljék a Kertvárosban. Lufiárusok, szendvicsezők, arcfestők, koncertek és még sok-sok program várta a látogatókat.
Ahogyan az lenni szokott, a pártok is jelen voltak standokkal és sátrakkal is. Lufikból nem volt hiány, a gyerekek az összes színből akartak minimum egyet.

A hangulat önmagáért beszélt: rézfúvósok és táncosok vonták magukra mindenki figyelmét a színpad körül, az színház előtt csordultig megtelt a tér családokkal és kisgyerekekkel. Mindenki megtalálhatta azt a programot, amiért kilátogatott a majálisra

Közzétette: Erzsébetligeti Színház – 2019. május 1., szerda

Az este fénypontja a Neoton koncert volt, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Közzétette: Erzsébetligeti Színház – 2019. május 1., szerda

Politika a majálison

A legnagyobb sorban állás és tömeg a Momentum Kertváros standja előtt volt, ahol a gyerekek csillámtetkót kaptak, a szülők pedig beszélgettek és Európa-kvíz töltögettek ki, amíg várták a gyerekeket.

Kint voltunk a Kertvárosi majálison! Reggel 10-től délután 2-ig szinte le se tudtunk ülni, akkora volt az érdeklődés…

Közzétette: Momentum Kertváros – 2019. május 2., csütörtök

A DK az MSZP-vel közösen épített sátort, ahol szintén jól fogytak a lufik. A gyerekek rajzolhattak és színezőt is kaptak, de a stand melletti ugrálóvár volt a legnépszerűbb.

Az LMP sátránál fotózkodni lehetett, de a Momentum és a többi párt programjai gyorsan elszipkázták az érdeklődőket a standjuk elől.

A Jobbik nem volt kint, de a Mi Hazánk ott volt az Erzsébetligetben, ahol szórólapokat osztogattak az aktivistáik.

A Fidesz jól elkülönítette magát a többi párttól, a Majális közepén vertek sátort. Egy nagy bejelentéssel akartak nagyobb jelentőséget adni a majálisnak és az EP-kampánynak: másfél millióan írtak alá Orbán Viktor programja mellett.

(Kiemelt kép: Erzsébetligeti színház / Facebook)