Támogass

Ha egyetértesz a céljainkkal, és tetszenek a tevékenységeink, akkor a legtöbbet azzal teheted, ha csatlakozol hozzánk. De ha erre nincs lehetőséged, akkor is számtalan módon támogathatsz bennünket.

Olvasd és terjeszd a híreinket!
Kövesd figyelemmel az aktuális híreinket a honlapunkon, a Facebookon, regisztrálj a hírlevelünkre, tájékozódj a Címszavakban nevű oldalunkról. Oszd meg másokkal is a friss információinkat!

Gyere el az eseményeinkre!
Ha követed a híreinket, akkor a családias hangulatú pikniktől és baráti sörözésektől kezdve az aláírásgyűjtésen át a politikai akciókig és demonstrációkig számos különféle esemény közül választhatsz szabadidőd, stílusod és vérmérsékleted szerint.

Keress minket bátran megoldandó problémákkal!
Célunk, hogy jobbá és élhetőbbé tegyük a kerületet. Van saját koncepciónk, hogy min és hogyan kellene változtatni, de nyilván nem tudhatunk minden megoldásra váró problémáról. Ha te tudsz ilyenről, keress minket, hogy segíthessünk!

Adományozz!
A kertvárosi alapszervezet vezetői és tagjai díjazás nélkül végzik munkájukat, de számos esetben bizony pénzre van szükség a működéshez, elég csak a weboldal fenntartására, vagy szórólapok, plakátok készítésére gondolni. Ezért nagyon örülünk neki, ha adománnyal tudsz támogatni minket.
A PayPallal történő fizetésről további részleteket a www.momentum.hu/momentum-tamogatas oldalon találsz.

Így támogathatsz minket banki utalással:
Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Kedvezményezett címe: 1053 Budapest, Múzeum krt. 13.
Számlavezető bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00030420-00000003
IBAN: HU22-10400205-00030420-00000003
Fontos, hogy a közlemény rovatba a következőt írd: Adomány, [név] [cím], BP16-HSZ
pl.: Adomány, Minta Béla, 1165, Példa u. 22., BP16-HSZ

A Momentum központi támogatási oldala itt érhető el.

Szavazz a jelöltjeinkre!
Ha változást szeretnél, ha tetszenek a céljaink, javaslataink, programunk, ha hitelesek, szimpatikusak és rátermettek a jelöltjeink, szavazz rájuk és a Momentumra!