Letakart óriásplakátokon üzent a Momentum Manfred Webernek

A kormány letakarta saját plakátjait, mire Manfred Weber néppárti csúcsjelölt megérkezett az országba, így nem láthatta Junckert és Sorost. A Momentum ezeken a letakart plakátokon üzent Webernek. – írja a hvg.hu

Kedden Budapestre érkezett Manfred Weber, hogy rendezze az Európai Néppárt és a Fidesz konfliktusát. Weber érkezésére miatt a kormány eltüntette az európai konzervatívokat bosszantó plakátokat, de csak a német politikus tervezett útvonalán.

Letakart plakátok a Gyömrői úton (forrás: Momentum.hu)

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja az akciót követő sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kormány ezzel a lépésével valójában bevallotta, hogy szégyelli ezt a plakátkampányt, és szégyelli ezeket a plakátokat megmutatni Manfred Webernek.

A kormány letakarta a propagandaplakátokat Manfred Weber tervezett útvonala mellett.A Momentum Mozgalom angolul üzent a…

Közzétette: Momentum Kertváros – 2019. március 12., kedd

A Momentum szerint a kormánynak vállalnia kell, hogy mit tesz, hiszen a gyűlöletkampányt továbbra is folytatják, csak gyáva módon, meghunyászkodva takarták el a látható bizonyítékokat. A Momentum célja az akcióval az volt, hogy Manfred Weber lássa, hogy Magyarországon milyen gyűlölettel találkozhat. Ezt nem lehet sem előle, sem más elől eltakarni. 

(Kiemelt kép: Momentum.hu)