Lengyel Patrik

Lengyel Patrik

Önkormányzati választás 2019
A Kertváros 11. számú
választókerületében indulok az ellenzék önkormányzati képviselőjelöltjeként.

Elérhetőségeim
Email: lengyel.patrik@momentum.hu
Telefon: +36 30 276 0999
Facebook: fb.com/lengyel.patrik.momentum

Publikációim
Cikkeim a Tizenhat.hu oldalon

Itt szavazhat rám

A Kertváros 11. számú választókerületén belül az alábbi szavazókörökben voksolhat rám:
51-es szavazókör: Jókai Mór Általános Iskola, Tiszakömlő utca 31-35.
52-es, 53-as, 54-es és 55-ös szavazókör: Táncsics Mihály Általános Iskola, Táncsics u. 7.

Rólam

2002 óta élek a Kertvárosban, és Budapest egyik legszebb lakótelepén, a Centin nőttem fel. Itt jártam általános iskolába, majd a Kertváros legjobb középiskolájában, a Szerb Antal Gimnáziumban érettségiztem le.
Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karon diplomáztam le 2018-ban. Jelenleg online marketinggel és közösségi médiával foglalkozom.
Olyan képviselőkre van szükség, akik egyszerre foglalkoznak a kerülettel és a kerületiekkel is. Büszke vagyok, hogy az összes ellenzéki párt támogatásával indulhatok el a választáson.

Jövőálló Kertvárost!

Jövőálló Kertvárost kell létrehoznunk október után, hogy mindenki élvezhesse Mátyásföldön a természetet. A környezetkárosítás ellen mindent meg fogok tenni!

Képviselőjelölti programom néhány pontja

Kiegyensúlyozott tájékoztatást és transzparenciát a kerületbe!
Objektív és tájékoztató jellegűnek kell lennie a közpénzből kiadott önkormányzati újságnak. Kerületi újságokban, Facebook oldalon, a zárláncú televízióban megjelenő hírek a lakosság naprakész tájékoztatását
kell, hogy szolgálják, 21. századi eszközökkel, technikával, moderálással!

A környezetünket védenünk kell!
Soha többet nem fordulhat az elő, hogy építési törmeléket és hulladékot tároljanak védett területek közelében! A körzet önkormányzati képviselőjének minden egyes ilyen esetben személyesen kell intézkednie a polgármesterrel karöltve.
Ebben a körzetben különösen óvnunk kell a természeti értékeinket, mert a Kertváros legzöldebb részének a természetről és a harmóniáról kell szólnia.