Kepes Ágnes

Kepes Ágnes

Önkormányzati választás 2019
A Kertváros 6. számú
választókerületében indulok az ellenzék önkormányzati képviselőjelöltjeként.

Elérhetőségeim
Email: kepes.agnes@momentum.hu
Telefon: +36 70 323 1554
Facebook: fb.com/kepes.agnes.momentum

Publikációim
Cikkeim a Tizenhat.hu oldalon

Itt szavazhat rám

A Kertváros 6. számú választókerületén belül az alábbi szavazókörökben voksolhat rám:
26-os és 27-es szavazókör: Móra Ferenc Általános Iskola, Ida utca 110.
28-as, 29-es és 30-as szavazókör: Centenáriumi Általános Iskola, Sasvár uta 101.

Nincs megoldhatatlan feladat!

Író és protokolltanácsadó vagyok, 23 éve rákosszentmihályi lakos, közéleti aktivista. A tettek embere. Mottóm: Kellő elszántság kell, és akkor nincs megoldathatatlan feladat!

Képviselőjelölti programom néhány pontja

Rendbe tenni Rákosszentmihály közösségi közlekedését!
Hangolják össze a buszjáratokat, az útvonalakat, a menetrendeket igazítsák a kerület megváltozott élettereihez, az itt élők igényeihez: legyen átjárható a kerület közösségi közlekedéssel is. Minden lehetséges fórumon – BKV, BKK, főpolgármesteri hivatal – erőteljes lobbitevékenységet fogok folytatni, hogy mielőbb felülvizsgálják és modernizálják Rákosszentmihály közösségi közlekedését, kiemelten a 244, 144, 175, 46, 174, 44, és 92-es buszjáratokat illetően.

Kutyapark a Centin!
A Centi sok-sok kutyájának és a gazdáknak nagyon hiányzik egy valódi, modern, tiszta és kényelmes kutyás játszótér. A kutyapark nem azonos a kutyafuttatóval. Ez egy olyan kutyabarát közösségi tér, ahova biztonságos beléptető zsilipkapun át lehet bejutni, ahol elkülönülhetnek a kis-és nagytestű kutyusok, ahol nagyobb baráti kutyás társaságok piknikezettnek, összejöveteleket szervezhetnek maguknak, és a kedvenceknek is.

Teljes képviselői programom elolvasásához kattintson ide!

Bármilyen helyi kérdéssel, problémával, ötlettel kapcsolatban szívesen állok rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen a körzetben!