Hollai Gábor

Önkormányzati tevékenységem
2019 októbere óta a Momentum önkormányzati képviselője vagyok a XVI. kerületben. 2019 novemberében a Fővárosi Közgyűlés megválasztott a Fővárosi Vízművek Igazgatótanácsi Elnökének.

Elérhetőségeim
Email: hollai.gabor@momentum.hu
Telefon: +36 70 285 4457
Facebook: fb.com/hollai.gabor.momentum/

Publikációim
Cikkeim a Tizenhat.hu oldalon

Rólam
A Centenáriumi lakótelepen nőttem fel, a szívemben még mindig lakótelepi srác vagyok. Innen indultam, és ide, a kerületbe tértem haza összesen 13 év külföldi tartózkodás után. A University of Toronto-n Nemzetközi Kapcsolatok diplomát szereztem, amit a CEU MBA diplomával egészítettem ki, utána pedig több multinál is dolgoztam. 2013 óta élek házasságban, egy kislányom van.

Szerepem a Momentumban
A XVI. kerületi Momentum második elnöke voltam 2017 és 2018 augusztusa között. 
A 2018-as országgyűlési választásokon egyéni képviselőjelöltként indultam, de végül visszaléptem Vajda Zoltán javára. 

Politikai célom és hitvallásom
A Momentum számomra egy polgári progresszív párt, amely a legjobb alternatíva Magyarország számára a XXI. század kihívásai közepette.
Jelenleg önkormányzati képviselőként azt tekintem a legfontosabb feladatomnak, hogy az adófizetők pénzének éber őre legyek, és a kerülettel kapcsolatos döntésekbe a lehetőségeimhez mérten, a lehető legjobban bevonjam a kerület polgárait. Hiszem azt, hogy a fenti két cél érdekében tett erőfeszítéseim, pártállástól függetlenül, mindenkinek a javát szolgálhatják. Forduljanak hozzám bizalommal!