Füstmentes Kertváros program 1.0: elkészült a tervezet

A tavaly november 20-i testületi ülésen azt a vállalást tettem, hogy 3 hónap alatt kidolgozom a Füstmentes Kertváros programot.

Ma ígéretemhez híven eljuttattam a rendelettervezetet a jegyzői kabinetnek, dr. Csomor Evin jegyzőnek.

Ez volt életem első rendelete amit megírtam.

Nagyon igyekeztem, de biztos lesznek benne hibák, amiket lesz időm kijavítani a március 18-án esedékes képviselő-testületi ülésig. Előtte a bizottságokban is tárgyalni fogjuk a beterjesztésemet, és párthovatartozástól függetlenül, minden bizottsági tagnak számítok a konstruktív kritikájára és módosító javaslataira.

Egy fontos: olyan rendeletet fogadjunk el amely révén a kerület levegője tisztább lesz a téli hónapokban és megszűnik az orrfacsaró bűz amelyet a szennyező és mérgező fűtőanyagok okoznak.

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a Levegő Munkacsoportnak és Szász Levente Péternek a Tiszta levegőt a zöldövezetbe! XVI. kerületiek a (télen is) friss levegőért Facebook csoport adminjának a szakmai támogatásért.

MEGÍGÉRTEM, MEGCSINÁLTAM! A tavaly november 20-i testületi ülésen azt a vállalást tettem, hogy 3 hónap alatt…

Közzétette: Hollai Gábor – Momentum – 2020. február 20., csütörtök
Hollai Gábor

Hollai Gábor

A XVI. kerületi önkormányzat képviselőtestületének tagja, a Főváros Vízművek Igazgatósági Tanácsának elnöke. Nézd meg a bemutatkozó oldalát, és olvasd el további cikkeit!