dr. Pacher Tibor

Pacher Tibor

Önkormányzati választás 2019
A Kertváros 7. számú
választókerületében indulok az ellenzék önkormányzati képviselőjelöltjeként.

Elérhetőségeim
Email: pacher.tibor@momentum.hu
Telefon: +36 70 772 1727
Facebook: fb.com/PacherTibor/

Publikációim
Cikkeim a Tizenhat.hu oldalon

Itt szavazhat rám

A Kertváros 7. számú választókerületén belül az alábbi szavazókörökben voksolhat rám:
31-es, 32-es és 33-as szavazókör: Arany János Általános Iskola, Bekecs utca 78.
34-es és 35-ös szavazókör: Margaréta Óvoda, Monoki utca 58.

Ön is számíthat ránk!

Tudásommal és tapasztalatommal egy 21. századi Kertvárosért fogok dolgozni. Munkámban szeretett feleségem, Pacher-Kolozsy Zsuzsi is támogat.

Pacher-Kolozsy Zsuzsi
Tősgyökeres 16. kerületi vagyok. Itt születtem, itt voltam gyerek, diák és sikeres vállalkozó is. Szüleimmel, testvéreimmel és családjaikkal a „Kolozsyk” nem csak élvezték és élvezik a Kertváros örömeit, de mindig is részt vállaltak a közösségi feladatokból – és ebben én sem vagyok kivétel. Segítek, ahol tudok. Jó tíz éve újra kellett tervezni az életemet. Megismertem Tibort, aki elhozta nekem a szeretetteli biztonságot. De ő már több évtizede külföldön élt – döntenünk kellett. A Kertvárost választottuk, és azóta Tibor a legnagyobb támaszom közösségi tevékenységeimben.

Dr. Pacher Tibor
A nyugati határszélről, Mosonmagyaróvárról vitt az utam először Budapestre, azután Németországba, ahol közel harminc évig éltem. Sok országban dolgoztam vezetői tanácsadóként, de a hazám mindig Magyarország maradt. Fizikusként kiváló képzést kaptam itthon, amiből – négy kontinensen szerzett tapasztalataimmal kiegészítve – mindig is szerettem volna valamit visszaadni Magyarországnak. Zsuzsival való találkozásom megadta nekem ezt a lehetőséget, itt a Kertvártosban is. Rajta leszek, hogy a 21. századi tudás és szakértelem az önkormányzat és körzetünk javára váljon!