Árvácskaosztás az Erzsébetligetben

Március 15-én délután adták át az Erzsébetligetben a XVI. kerület díszpolgára címet. A Momentum Kertváros árvácska osztást szervezett, a színház elé, hogy így tisztelegjenek Bálint gazda munkássága előtt.

Több tucatnyian látogattak ki a családias hangulatú eseményre: a gyerekek rajzoltak, a felnőttek kedves köszöntő üzeneteket írtak Bálint gazdának. A díszünnepségre érkező közönséget árvácskával ajándékozták meg, így jelezve, hogy Bálint Györgynek is kijárna a XVI. kerület díszpolgára elismerés. Az eseményen készült több fotó is:

Nagyszerűen sikerült a március 15-i árvácskaosztás az erzsébetligeti színház előtt. 💜🌸Több tucatnyian látogattak ki…

Közzétette: Momentum Kertváros – 2019. március 16., szombat

Az ünnepségre érkező közönség közül több kerületi önkormányzati képviselő is elfogadta a virágot, többek között Kovács Péter polgármester is. Kerületünk újdonsült díszpolgára, Mező Misi is elfogadta az árvácskát.

Videó is készült a rendezvényen:

Momentumos árvácskaosztás Bálint Gazdáért

Március 15-én Bálint gazda munkássága előtt tisztelegtünk a díszpolgári cím átadóját megelőzően. Nagyon jól sikerült a családias hangulatú rendezvényünk. 💜Kovács Péter polgármester mellett több képviselő is elfogadta tőlünk az árvácskát.A rengeteg kedves, köszöntő üzenetet és gyerekrajzot egy emlékkönyvbe gyűjtöttük, amit Bálint Gyuri bácsinak át is fogunk adni. 🌸🌺🌷Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki részt vett és támogatott minket! 💜#AzEllenálásÉve #IndítsukBeAKertvárost #Március15 #BálintGazda

Közzétette: Momentum Kertváros – 2019. március 20., szerda

A kedves üzeneteket és a rajzokat egy emlékkönyvbe gyűjtve fogja átadni a Momentum Kertváros Bálint gazdának, aki minden bizonnyal nagyon fog örülni a rengeteg szeretetnek és köszöntésnek, amit kap.

(Kiemelt kép: Momentum Kertváros / Facebook)