A Momentum EP-listavezetője megmutatta, milyen ocsmány kommenteket kap

Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője nőnap alkalmából megmutatta, milyen kommentekkel kell szembesülnie az év 364 napján. Cseh hozzátette, nemcsak a közszereplők, de nők milliói találkoznak hasonlókkal a mindennapjaikban.

Idézte Orbán Viktort is, aki szerint a nők kevésbé bírják a politika karaktergyilkos természetét. “Kihívás elfogadva” – üzente a miniszterelnöknek.

Vigyázat! Felkavaró trágárságokat tartalmaz a videó!

Nőnapi jókívánságok – kicsit máshogyan.

Orbán Viktor egyszer azt mondta: azért kételkedik a női politikusok alkalmasságában, mert szerinte nehezen bírnánk a magyar közélet légkörét. Most ebben a videóban megmutatom, hogy mire gondolhatott. Női politikusként a hétköznapjaim része az ordenáré kommentek olvasása, de sajnos nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy valaki online zaklatással, sértő durvasággal találkozzon. Ne törődjünk bele ebbe!Ne csak a Nemzetközi Nőnapon becsüljük meg a nőket, hanem az év többi 364 napján is! Nem virágra van szükségünk, hanem alapvető tiszteletre és megbecsülésre. Orbán Viktornak pedig mutassuk meg: igenis van helye a nőknek a politikában. Állni fogjuk a sarat! 💪Figyelem! A videóban trágár kifejezések is elhangzanak. Lehet, hogy ezek sokak számára zavaróak lehetnek, de nézzünk szembe azzal: sokunknak ez a hétköznapi valóság.

Közzétette: Cseh Katalin – Momentum – 2019. március 8., péntek

(Kiemelt kép: Cseh Katalin – Momentum / Facebook)
(Forrás: magyarnarancs.hu)