A Juncker-plakátok lekerültek, de a Momentum folytatja a Valóság-kampányt

A héten elindítjuk a Valóság-kampányunk második szakaszát. Ennek keretében tájékoztató szórólapozásba kezdünk országszerte, másrészt az egész országot bejáró plakátautó-kampányt indítunk, hasonlóan az őszi ALDE-s akcióhoz. – írja a momentum.hu

A héten elindítjuk a Valóság-kampányunk második szakaszát. Ennek keretében tájékoztató szórólapozásba kezdünk országszerte, másrészt az egész országot bejáró plakátautó-kampányt indítunk, hasonlóan az őszi ALDE-s akcióhoz.
 
A Valóság-kampányt a kormány hazug, Soros-Junckeres plakátkampányára reagálva indítottuk el, ugyanis a kormánnyal ellentétben mi úgy gondoljuk, hogy propaganda helyett az emberek valódi problémáiról kell beszélni. Az elvándorlásról, a korrupcióról, az egészségügy és az oktatás folyamatosan romló színvonaláról.
 
Eredetileg óriásplakátok formájában is szerettük volna a valódi problémákra felhívni a figyelmet, de több ízben is akadályba ütköztünk. A plakát cégek a hivatalos megkeresésekre nem válaszoltak, informális úton viszont többen jelezték, hogy nem mernek olyan plakátkampánynak helyet biztosítani, amely Orbánt támadja.
 
A Valóság-kampány folytatását nektek köszönhetjük. A kampány februári bejelentése óta közel 4 millió forint gyűlt össze több mint 500 felajánlásból. Nagyon köszönjük a támogatást!

Ahogyan korábban megírtuk, a párt februárban hirdette meg a saját tájékoztató kampányát a Junckert és Sorost ábrázoló plakátokkal szemben. Az akció első szakasza a kormányplakátok átragasztása volt:

Tegnap este a XVI. kerületbe is elhoztuk a magyar valóságot!Önnek is joga van tudni, minden hatodik magyar gyermek…

Közzétette: Momentum Kertváros – 2019. február 25., hétfő
Momentum Kertváros valóság-kampánya a XVI. kerületben

(Kiemelt kép: momentum.hu)